Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Alphen aan den Rijn – President Kennedylaan

Lyceo Alphen aan den Rijn – President Kennedylaan

Lyceo Alphen aan den Rijn – President Kennedylaan

Lyceo Alphen aan den Rijn – President Kennedylaan

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn volgt je kind bij Lyceo aan de President Kennedylaan 20. Met ’t Groene Hart, Het Scala College en het Ashram College om de hoek, is onze vestiging voor de meeste leerlingen heel dichtbij. Lekker makkelijk dus op de route van school naar huis. Hier staat onze Vestigingsmanager met het team aan ervaren begeleiders voor jouw kind klaar om he of haar te helpen met inhoudelijke vragen of met het maken van een goede planning. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn

Lyceo Alphen aan den Rijn is een ruime vestiging met veel licht. Met 2 aparte ruimtes voor huiswerkbegeleiding én 3 bijleslokalen kan elke leerling rustig huiswerk maken. Samen stellen we realistische doelen en bieden we handvatten waarmee jij direct zelf aan de slag kan gaan. Ook hebben we regelmatig momenten waarop we evalueren hoe het gaat. Zo sta je nooit stil.

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje voor meer informatie. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

President Kennedylaan 20
2403 DP Alphen aan den Rijn

Specialisaties

StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht