Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amersfoort – Corderius College

Lyceo Amersfoort – Corderius College

Lyceo Amersfoort – Corderius College

Amersfoort Corderius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2010 is Lyceo gevestigd in het Corderius College in Amersfoort. Heeft jouw kind extra hulp en aandacht nodig? Dan kan hij of zij bij ons terecht op deze school. Wij helpen je kind graag met zijn of haar huiswerk. Je kind is hier van harte welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles. Hiernaast bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd naar een locatie bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Lyceo begeleidt je kind graag in het gestructureerd maken van zijn of haar huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je kind klaar om hem of haar te helpen. Je zoon of dochter kan meteen na zijn of haar laatste les aanschuiven voor huiswerkbegeleiding in één van de twee lokalen die wij tot onze beschikking hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 033 445 16 65.

Twee lokalen op school
Op het Corderius College heeft Lyceo beschikking over twee lokalen: lokaal 020 en 021. Er is dus altijd een plek beschikbaar waar jouw kind rustig met zijn of haar huiswerk aan de slag kan gaan.

Het intakegesprek
Voordat je kind van start gaat met huiswerkbegeleiding komen jullie als ouders en je kind langs voor een intakegesprek. Zo weet je kind hoe Lyceo precies werkt en kan de vestigingsmanager een plan van aanpak maken, afgestemd op jouw kind zijn of haar wensen.

Contactgegevens

De Ganskuijl 105
3817 EZ Amersfoort

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht