Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Lyceo Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Amersfoort Het Nieuwe Eemland – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo verzorgt de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Nieuwe Eemland in Amersfoort, voor leerlingen uit de brugklas tot examen, van mavo tot gymnasium. We zitten in het N-gebouw. We werken nauw samen met de docenten van het Nieuwe Eemland om te zorgen dat de huiswerkbegeleiding altijd naadloos aansluit op het schoolprogramma. Als je op een andere school zit, ben je ook van harte welkom bij ons!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

We hebben een productieve leeromgeving gecreëerd, waar ook ruimte is voor persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Een team van bevlogen begeleiders helpt je op een manier die bij jou past. Ze helpen je met het structureren van je huiswerk en hebben de benodigde kennis waarmee ze zorgen dat vragen beantwoord worden. Ze bieden ook je handvatten om studievaardigheden eigen te maken.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles, kun je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Daam Fockemalaan 12
3818 KG Amersfoort

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht