Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amersfoort – ‘t Hooghe Landt

Lyceo Amersfoort – ‘t Hooghe Landt

Lyceo Amersfoort – ‘t Hooghe Landt

Amersfoort ’t Hooghe Landt – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is al jaren een vertrouwd gezicht op ’t Hooghe Landt College. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven op de onderbouwlocatie, gelegen aan de Trompetstraat. Ook voor bijles kan je bij ons terecht. Je kan bij ons meteen aan de slag na je laatste les. Doordat we in de school aanwezig zijn, houden we korte lijnen met mentoren en docenten.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Het belangrijkste doel dat leerlingen, ouders en Lyceo gemeen hebben, is het behalen van betere resultaten. Om dit doel te kunnen behalen, zorgen we dat je zelfstandig leert plannen, de verantwoordelijkheid leert dragen voor de uitvoering hiervan en je daarin blijft ontwikkelen aan de hand van eigengemaakte studievaardigheden. Zo werken we samen aan je zelfstandigheid.

Communicatie vinden we erg belangrijk, we houden contact met je ouders via e-mail, telefoon en persoonlijke gesprekken. Daarnaast werken we met een eigen leerlingvolgsysteem, in dit systeem houden we je ontwikkeling bij. Je ouders kunnen altijd inzien waar je tijdens de huiswerkbegeleiding aan hebt gewerkt en wat er nog op de planning staat.

Ben je benieuwd? Je kan contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We kunnen een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op, op deze locatie kunnen enkel leerlingen van ‘t Hooghe Landt College terecht. Leerlingen van andere scholen kunnen op onze eigen vestiging terecht.

Contactgegevens

Trompetstraat 1
3822 CK Amersfoort

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht