Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amsterdam – Berlage Lyceum

Lyceo Amsterdam – Berlage Lyceum

Lyceo Amsterdam – Berlage Lyceum

Lyceo Amsterdam – Berlage Lyceum

Amsterdam – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Berlage Lyceum in Amsterdam verzorgt Lyceo de naschoolse huiswerkbegeleiding en bijles. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om jou alle hulp te bieden die je nodig hebt om betere resultaten te halen op school. Omdat we op school zitten, kunnen we de begeleiding goed afstemmen met de mentoren en docenten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Elke leerling is uniek en daarom maken we een persoonlijk plan van aanpak wanneer jij start bij Lyceo. De begeleiding stemmen we af op jouw persoonlijke behoeftes, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Je ouders worden op de hoogte gehouden van jouw voortgang en tussentijds evalueren we samen hoe het gaat.

Tijdens de huiswerkbegeleiding staan de begeleiders voor jou klaar om je te helpen met het plannen en structureren van je huiswerk. Doordat we werken aan jouw studievaardigheden, weet je gaandeweg steeds beter hoe je je huis- en leerwerk het beste aan kunt pakken. Tijdens bijlessen helpen we jou inhoudelijk met één specifiek vak: je gaat dan één op één met een begeleider aan de slag.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Berlage Lyceum. Als je daar niet op school zit kun je terecht op onze vestiging aan de Van Baerlestraat.

Contactgegevens

Pieter Lodewijk Takstraat 33 / 34
1073 KJ Amsterdam

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht