Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Amsterdam – Van Baerlestraat

Lyceo Amsterdam – Van Baerlestraat

Lyceo Amsterdam – Van Baerlestraat

Lyceo aan de Van Baerlestraat – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding volg je bij Lyceo aan de van Baerlestraat 13-A in Amsterdam. Met het Rijksmuseum en het Vondelpark op een steenworp afstand bevinden wij ons op een unieke locatie. In onze vestiging vind je verschillende rustige werkplekken, zodat je je goed kunt concentreren. De sfeer is gezellig en huiselijk – je bent hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen. Je kunt bij ze terecht voor vakinhoudelijke vragen en ze helpen je ook met het maken van planningen. Ook voor bijles kan je bij ons terecht. 

Je kunt direct een intakegesprek aanvragen voor bijles of huiswerkbegeleiding op de Van Baerlestraat.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij Lyceo in Amsterdam gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Hierbij kun je denken aan tips hoe je een tekst goed kunt lezen, hoe je stof beter tot je kan nemen en hoe je hoofd- en bijzaken kunt scheiden. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

We zitten op een centrale plek in Amsterdam waardoor we in de buurt zitten van vele scholen. Zit je bijvoorbeeld op het Barlaeus Gymnasium, Sweelinck College, Cartesius Lyceum, Nieuwe Internationale school Esprit, Montessori Lyceum Amsterdam, Fons Vitae Lyceum, St. Ignatiusgymnasium, Gerrit van der Veen College, Het Amsterdams Lyceum, Vossius Gymnasium of Marcanti College, dan ben je binnen 15 minuten fietsen bij ons op de vestiging.

We bieden diverse diensten aan zoals huiswerkbegeleiding, studiecoaching, bijles, examentraining, basisschoolbegeleiding en voor de examenleerlingen een speciaal op maat gemaakt pakket: Lyceo Examenjaar. Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail. Het algemene nummer van de vestiging is 020-7900100.

Kom eens langs!
Langskomen kan natuurlijk ook! Kom gerust eens een kopje koffie drinken en een kijkje nemen. Graag van te voren even bellen om een (vrijblijvende) afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk voor leerlingen om een middag mee te kijken in de huiswerkbegeleiding. Doordeweeks zijn wij bereikbaar op +31623655917 en in het weekend kunt u ons bereiken via 071-7900040.

Contactgegevens

Van Baerlestraat 13A
1071 AM Amsterdam

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht