Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Apeldoorn – Veluws College Walterbosch

Lyceo Apeldoorn – Veluws College Walterbosch

Lyceo Apeldoorn – Veluws College Walterbosch

Apeldoorn Walterbosch College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

 In Apeldoorn heeft Lyceo een vestiging op het Walterbosch College aan de Watersingel, waar wij al tien jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Walterbosch College zitten zijn welkom op deze locatie. Je kan hier terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, examentraining, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
De vestiging van Lyceo zit in de school zelf, waardoor je gelijk na je laatste les kan aanschuiven voor huiswerkbegeleiding. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Via de telefoon zijn wij te bereiken met het nummer 055 303 43 87.

Lokalen op school
Op het Walterbosch College beschikt Lyceo over een aantal vaste lokalen die ruim, rustig en licht zijn. Zo kan jij geconcentreerd je huiswerk maken.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo is en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding.

Contactgegevens

Waltersingel 130
7314 NX Apeldoorn

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht