Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum

Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum

Lyceo Arnhem – Beekdal Lyceum

Beekdal Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Voor alle leerlingen van het Beekdal Lyceum in Arnhem biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles in de school. Dagelijks zetten wij ons in om de zelfstandigheid van onze leerlingen te vergroten door middel van huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en voor de examenleerlingen het Lyceo Examenjaar

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Wij hebben goed contact met de mentoren en docenten van het Beekdal Lyceum. Door deze combinatie van deze korte lijntjes en onze begeleiding, geven we jou de ondersteuning die je nodig hebt. Het doel van onze begeleiding is duidelijkheid en structuur creëren, het zelfvertrouwen vergroten en het verbeteren van de schoolprestaties. We kijken naar welke leerstrategie bij jou persoonlijk past, zodat jij op de duur weer zelfstandig je huiswerk kan maken. We helpen je meeste uit jezelf te halen. Doe je dit jaar examen? We bieden het Lyceo examenjaar; op maat gemaakte begeleiding tijdens je examenjaar. Een combinatie van studiebegeleiding, coaching, bijles en examentraining. Met deze aanpak ga je extra goed voorbereid en met zelfvertrouwen je examen in!

Ben je benieuwd? Neem vooral contact op via de telefoon of e-mail. We kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, waarin we samen kunnen bespreken welke vorm van ondersteuning het beste bij jou past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Beekdal Lyceum.

Contactgegevens

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht