Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Arnhem – Izaak Evertslaan

Lyceo Arnhem – Izaak Evertslaan

Lyceo Arnhem – Izaak Evertslaan

Arnhem Izaak Evertslaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Arnhem volg je bij Lyceo! Op deze huiswerkbegeleidingsvestiging worden eveneens bijlessen op locatie aangeboden. De locatie is gelegen op 10 minuten loopafstand van het Centraal station. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Onze huiswerkbegeleiding vindt op een centrale locatie in Arnhem plaats. Hierdoor kunnen leerlingen ons makkelijk bereiken, onafhankelijk van de school waar ze naartoe gaan. We werken met een pool van vaste begeleiders en bijlesdocenten om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. We vinden het belangrijk om nauw contact te hebben met je ouders, zodat we een goed beeld hebben van hoe we jou het beste kunnen begeleiden.

Daarnaast houden we dagelijks een digitaal logboek bij over jou. Er staat in wat je die dag gedaan heb, hoe dat ging en of er bijzonderheden waren. Je ouders kunnen inloggen en dit lezen, zo kunnen zij ook jouw ontwikkeling volgen. We zijn er voor jou om je te helpen je vaardigheden te versterken, waardoor je schoolresultaten zullen verbeteren en je zelfvertrouwen zal groeien. Door deze handvatten zal je weer zelfstandig aan de slag kunnen, zodat je op den duur zonder begeleiding verder kunt.

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. We benaderen je met een positieve houding: wij helpen je geloven in je talenten en mogelijkheden en door te zetten op lastige momenten. Daarnaast helpen wij je om de moeilijke vakken onder de knie te krijgen en leren we je vaardigheden aan waardoor je weer vertrouwen krijgt in je leerproces, wat je zelfvertrouwen en leerplezier vergroot.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail!

 

Contactgegevens

Izaak Evertslaan 3
6814 CL Arnhem

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht