Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Arnhem – Lorentz Lyceum

Lyceo Arnhem – Lorentz Lyceum

Lyceo Arnhem – Lorentz Lyceum

Arnhem Lorentz Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Lyceo een vestiging op het Lorentz Lyceum aan de Metamorfosenallee, waar wij al ruim twaalf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Lorentz Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom voor extra ondersteuning. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben voor een goede schoolcarrière. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 026 303 04 66

Twee lokalen op school
Op het Lorentz Lyceum beschikt Lyceo over twee lokalen waar je meteen na je laatste les kunt aanschuiven om je huiswerk te maken en te leren.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager goed advies geven over een begeleiding die bij jou past.

 

Contactgegevens

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht