Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Arnhem – Montessori College

Lyceo Arnhem – Montessori College

Lyceo Arnhem – Montessori College

Montessori College Arnhem – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Montessori College Arnhem verzorgt Lyceo huiswerkbegeleidingbijles en studiecoaching. Wij geven de begeleiding op school, waardoor het een bekende en veilige omgeving is voor je. Daarnaast hebben wij veel contact met je docenten en je mentor.
Wij zijn op deze vestiging voor huiswerkbegeleiding geopend van maandag tot en met donderdag. Voor bijles en studiecoaching wordt er rekening houdend met jouw lesrooster een afspraak gemaakt met de bijlesdocent en/of de coach, zodat je zoveel mogelijk aansluiting hebt op je lesrooster.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Arnhem

Jouw leerproces op deze locatie staat centraal. Het persoonlijk contact met jou vinden wij belangrijk. Wij hebben daarom ook altijd eerst een kennismakingsgesprek met jou en je ouders samen. Tijdens dit gesprek vertellen wij wat we jou kunnen bieden door middel van de  begeleiding en zullen we met jou bespreken waar je hulp bij kunt krijgen. Wij streven op de begeleiding naar zoveel mogelijk vaste begeleiders. Je wordt op onze vestiging ook gekoppeld aan een vaste begeleider die nauw betrokken zal zijn bij jouw leerproces. Als team zorgen we ervoor dat jij je goed op je plek voelt.

Mocht je een keer willen zien hoe wij werken, kom gerust even langs. We zitten heel dichtbij, namelijk op jouw school!

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Montessori College Arnhem. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt de Sweerts de Landasstraat.

 

Contactgegevens

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht