Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Arnhem – Thomas a Kempis

Lyceo Arnhem – Thomas a Kempis

Lyceo Arnhem – Thomas a Kempis

Arnhem Thomas a Kempis College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Arnhem heeft Lyceo een vestiging in het Thomas a Kempis College aan de Thomas a Kempislaan. Hier geven wij al sinds 2006 huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die extra hulp nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Ook leerlingen die niet op deze school zitten, zijn hier van harte welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles. Daarnaast kun je hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Zomervakantie

Tijdens de vakantie is de vestigingsmanager afwezig vanaf donderdag 22 juli tot en met zondag 28 augustus. Huiswerkbegeleiding en huiswerkklas zullen na de vakantie weer starten op 12 september met de Startweek. Tijdens de Startweek zullen er workshops worden gegeven in plaats van de vaste begeleiding. Leerlingen zijn verplicht om zich in te schrijven voor minimaal 2 workshops, waarvan minimaal 1 workshop ‘Leerplan maken en doelen stellen’ op maandag of woensdag. De overige workshops zijn: Plannen; Leerstrategieën: samenvatten, mindmappen en toetsvragen bedenken; Leerstrategieën: formuleblad, voorbeeldmethode, talen leren. Meer informatie ontvangen onze klanten eind augustus. Bent u geen klant, maar heeft u wel interesse in de startweek? Neem dan contact op met de vestigingsmanager zodat zij na haar vakantie contact met u op kan nemen.

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen je graag met je huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Je kan ons telefonisch bereiken via het nummer 026 303 04 65

Drie lokalen op school
In het Thomas a Kempis College heeft Lyceo drie lokalen ter beschikking in één van de vleugels op de eerste verdieping. Hierdoor kun je gelijk na je laatste les aanschuiven om huiswerk te maken.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) langs voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je adviseren over een passende begeleiding.

 

Contactgegevens

Thomas a Kempislaan 25
6822LR Arnhem

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, Rekentraining, Toetsweek Opvangklas, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, faalangst, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht