Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Assen – Dr. Nassau College

Lyceo Assen – Dr. Nassau College

Lyceo Assen – Dr. Nassau College

Lyceo Assen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Assen is Lyceo gevestigd op het Dr. Nassau College, locatie Quintus. Uiteraard zijn de leerlingen van andere locaties (Penta, Beilen, Norg, Aa en Hunze, ISK) ook van harte welkom! In overleg kunnen leerlingen van andere scholen ook bij ons terecht. Op deze moderne en ruime locatie kan je in je eigen vertrouwde omgeving begeleiding op maat krijgen. Wij bieden huiswerkbegeleidingbijles en coaching aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar. Op vrijdagen kunt u bellen met 085 – 047 10 35

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Assen

Ons belangrijkste uitgangspunt is dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat. Wij zijn gevestigd binnen de school en hebben een eigen lokaal tot onze beschikking. Dit betekent dat wij nauw contact hebben met de docenten, mentoren en andere contactpersonen op school. Zo houden we de lijntjes kort. Wij vinden het belangrijk om in samenwerking met de school, de leerlingen en ouders te zorgen voor betere studieresultaten en persoonlijke ontwikkeling.

Elke dag kan je bij ons na schooltijd met je huiswerk aan de slag. Doordat je bij ons al flink met je huiswerk bezig bent, zal je thuis meer rust ervaren. Ben je benieuwd? Loop eens langs! Voor vragen zijn we ook bereikbaar via e-mail en telefoon.

Contactgegevens

Mr. Groen van Prinstererlaan 98
9402 KG Assen

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht