Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Barendrecht – Portus Groene Hart

Lyceo Barendrecht – Portus Groene Hart

Lyceo Barendrecht – Portus Groene Hart

Groene Hart – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles in Barendrecht aan op Groene Hart. Op deze vestiging vinden onze diensten plaats binnen de muren van het prachtige schoolgebouw gelegen aan de Haarspitwei in Barendrecht. Ook voor faalangstreductietraining kan je bij ons terecht. Doordat je in een vertrouwde omgeving direct na je laatste les aan de slag gaat met je huiswerk, kan je zonder afleidingen aan het werk. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

 

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Barendrecht

Goed contact is heel belangrijk; samen met je ouders en school helpen we jou verder. We hebben goede contacten met de docenten en mentoren. Maandelijks hebben wij contact met hen over je voortgang en kunnen we gemakkelijk de voortgang op school monitoren. Er is regelmatig contact met je ouders over je ontwikkelingen bij ons.

Ons ervaren team begeleiders helpt je met veel plezier en toewijding en weet vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Zij kunnen jou de beste tips geven en je op weg helpen om je huiswerk zo efficiënt mogelijk te maken! De begeleiders werken met je aan het vinden van de beste studievaardigheden die bij jou passen, zodat je ook op de lange termijn het beste uit jezelf kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Lyceo? Kom gerust langs! We zijn ook beschikbaar via de telefoon of e-mail, ook om een kennismakingsgesprek in te plannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Groene Hart, locatie Barendrecht. Als je daar niet op school zit kun je terecht bij Lyceo in Dordrecht of Rotterdam.

Contactgegevens

Haarspitwei 11
2992 ZB Barendrecht

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht