Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Bergschenhoek – Melanchthon

Lyceo Bergschenhoek – Melanchthon

Lyceo Bergschenhoek – Melanchthon

Bergschenhoek Melanchthon – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bergschenhoek heeft Lyceo een vestiging op het Melanchthon aan De Zijde. Hier geven wij al ruim zeven jaar huiswerkbegeleiding. Ook leerlingen die niet op het Melanchthon zitten, zijn van harte welkom op deze vestiging. Op deze locatie kan je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Daarnaast kan je op deze locatie ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

 

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht nodig hebben. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn te bereiken via de telefoon met het nummer 010 313 5867

Lokaal op school
Op het Melanchthon heeft Lyceo een vast lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Dit is lokaal 3.02. Hierdoor kan je meteen na je laatste les huiswerk komen maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding aan de slag gaat, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo is en kan de Vestigingsmanager je adviseren over een passende begeleiding.

 

Contactgegevens

De Zijde 3
2662 EB Bergschenhoek

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht