Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum

Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum

Lyceo Bergschenhoek – Wolfert Lyceum

Bergschenhoek Wolfert Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bergschenhoek heeft Lyceo een vestiging op het Wolfert Lyceum aan de Boterdorpseweg, waar wij sinds acht jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die niet op het Wolfert Lyceum zitten, zijn hier van harte welkom. Op deze vestiging kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Verder bieden wij op deze vestiging ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra begeleiding kunnen gebruiken. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te hulp te schieten bij de huiswerk. Via de telefoon zijn wij bereikbaar met het nummer 010 313 62 65.

Lokaal op school
Normaal heeft Lyceo beschikking over een lokaal op het Wolfert Lyceum, maar wegens de verbouwing zijn we tijdelijk gevestigd in de dependance. Dit is een rustige plek waar leerlingen aan de slag kunnen met hun huiswerk.

Het intakegesprek
Voordat je start met huiswerkbegeleiding komen jij en je ouder(s) langs op intakegesprek. Zo weet je precies wat Lyceo inhoudt en kan de Vestigingsmanager je advies geven over een bij jou passende begeleiding.

Contactgegevens

de Zijde 5
2662 EB Bergschenhoek

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht