Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Best – Heerbeeck College

Lyceo Best – Heerbeeck College

Lyceo Best – Heerbeeck College

Best – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Heerbeeck College in Best verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding. Op een rustige en fijne plek kan jij na school aan de slag gaan met je huiswerk. Onze begeleiders doen er alles aan om jou het zelfvertrouwen en de vaardigheden te geven om de beste resultaten te halen op school. Bovendien bieden wij bijles aan, wanneer je extra hulp nodig hebt bij een specifiek vak. De aanpak van Lyceo helpt jou zo om het beste uit jezelf te halen! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Best

De lijntjes tussen school en Lyceo zijn kort, de mentor van de leerling en de coördinator van Lyceo vinden elkaar snel. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Bovendien stellen wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je krijgt van ons de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je fijn te voelen tijdens de begeleiding, en om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Willem de Zwijgerweg 150
5684 SL Best

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht