Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Bilthoven – Het Nieuwe Lyceum

Lyceo Bilthoven – Het Nieuwe Lyceum

Lyceo Bilthoven – Het Nieuwe Lyceum

Het Nieuwe Lyceum – De beste begeleiding, gewoon om de hoek!

Op Het Nieuwe Lyceum in Bilthoven kun je na je lessen bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding of bijlessen. In de vertrouwde schoolomgeving bieden wij je een fijne, rustige leeromgeving. Doordat wij in school zitten werken we nauw samen met de docenten en mentoren. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bilthoven

We houden de lijntjes tussen de school en Lyceo kort, zodat de mentor van de leerling en de Vestigingsmanager van Lyceo elkaar snel vinden. Daarbij vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met jou en je ouders, zodat we volledig beeld van jou hebben en daarop de begeleiding kunnen aanpassen. Ons belangrijkste punt is namelijk dat iedere leerling uniek is. Het doel van Lyceo is het vergroten van je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat je je op je gemak voelt en rustig met je huiswerk aan de slag gaat.

Ben je benieuwd? Kom gerust langs om een kijkje te nemen of maak een afspraak via de telefoon of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is enkel voor leerlingen van Het Nieuwe Lyceum.

Contactgegevens

Jan Steenlaan 38
3723 BV Bilthoven

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht