Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Bleiswijk – Melanchthon

Lyceo Bleiswijk – Melanchthon

Lyceo Bleiswijk – Melanchthon

Bleiswijk Melanchthon De Blesewic – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Bleiswijk heeft Lyceo een vestiging op het Melanchthon De Blesewic aan de Hoekeindseweg, waar wij sinds vijf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ook leerlingen die hier niet op school zitten, zijn van harte welkom voor extra hulp. Op deze locatie kan je huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan hier ook terecht voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. In het land organiseren wij op veel locaties examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vier dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn bereikbaar met de telefoon via het nummer 010 313 62 66.

Twee lokalen op school
Op het Melanchthon De Blesewic beschikt Lyceo over twee lokalen: lokaal 46 en 47. Hier wordt huiswerkbegeleiding, bijles en huiswerkklas gegeven. Zo kan je meteen na je laatste les aanschuiven om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Hoekeindseweg 7
2665 KA Bleiswijk

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht