Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO

Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO

Lyceo Bloemendaal – Hartenlust MAVO

De Hartenlust – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding van Lyceo wordt geboden op de Hartenlust op de Vijverweg 31 in Bloemendaal. Je kan meteen door na je laatste lesuur voor huiswerkbegeleiding en bijles. In de school zijn twee vaste lokalen gereserveerd voor Lyceo. Deze vertrouwde omgeving bied je een fijne leeromgeving. We werken nauw samen met de docenten, mentoren en trajectbegeleiders van de Hartenlust om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bloemendaal

We werken met een vast team van enthousiaste begeleiders. De begeleiders staan elke dag klaar om je dag te bespreken, een planning te maken, te helpen bij het huiswerk en je nieuwe studievaardigheden bij te brengen. Je leert op deze manier de begeleiders goed kennen en de begeleiders jou; een persoonlijke band vinden we erg belangrijk. In ons team is rekening gehouden met de verschillende kwaliteiten van begeleiders om een zo gepast mogelijk aanbod te bieden aan de leerlingen. De begeleiders werken onder leiding van de Vestigingsmanager. We helpen je met het eigen maken van studievaardigheden, zodat je het huiswerk op den duur weer zelfstandig kan maken en leren.

Ben je benieuwd? Kom gerust langs om een kijkje te nemen of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een middag mee te lopen met de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Hartenlust. Als je daar niet op school zit, zijn de dichtstbijzijnde locaties waar je terecht kunt Lyceo Haarlem- Zijlweg en Lyceo Haarlem – Lorentzplein.

Contactgegevens

Vijverweg 31
2061 GT Bloemendaal

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht