Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium

Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium

Lyceo Breda – Stedelijk Gymnasium

Breda Stedelijk Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Breda heeft Lyceo een vestiging op het Stedelijk Gymnasium aan de Nassausingel. Hier helpen wij, als opvolger van Teach2Study, leerlingen van het Stedelijk Gymnasium uit Breda en omgeving met hun huiswerk. Op deze locatie kun je terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Op veel locaties in het land bieden wij examentrainingen aan. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 076 528 90 09

Locatie op school
Omdat wij op het Stedelijk Gymnasium zitten, kan je gelijk na je laatste les je huiswerk komen maken op een vertrouwde plek.

Het intakegesprek
Voordat je begint met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Nassausingel 7
4811 DE Breda

Specialisaties

Toetsweekondersteuningsklas, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht