Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Breukelen RSG Broklede – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding in Breukelen en bijles van Lyceo is te vinden op RSG Broklede. Leerlingen die hier op school zitten kunnen gebruik maken van onze diensten. Na je laatste les kan je bij ons terecht. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Breukelen

We stellen persoonlijke doelen op, samen met jou en je ouders. Ons enthousiaste team ondersteunt je bij het behalen van deze persoonlijke doelen tijdens de huiswerkbegeleiding en/of bijles. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom coachen wij je om je eigen manier van leren te ontdekken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan het werk kan. We benaderen je vanuit positiviteit en helpen je om ook door te zetten als het leren wat minder goed gaat. Wij hebben nauw contact met het docententeam over je voortgang. Bovendien is er regelmatig overleg met mentoren en zorgcoördinatoren zodat we de juiste persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je met ons contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van RSG Broklede.

 

Contactgegevens

Schepersweg 6 a
3621 JK Breukelen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht