Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Delft – Christelijk Lyceum

Lyceo Delft – Christelijk Lyceum

Lyceo Delft – Christelijk Lyceum

Christelijk Lyceum Delft- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Welkom op het Christelijk Lyceum Delft! De plek waar Lyceo onder andere huiswerkbegeleiding en bijles verzorgt. Elke schooldag staat onze bevlogen coördinator Isabel samen met haar ervaren begeleidingsteam klaar om je te helpen. Leerlingen van alle niveaus en leerjaren zijn welkom!

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Delft

Het persoonlijk contact en de nauwe samenwerking met mentoren, docenten en ouders zorgen ervoor dat jij centraal staat. Samen helpen we jou vakinhoudelijk de stof eigen te maken, ondersteunen we de ontwikkeling van je studievaardigheden en creëren we structuur, overzicht en een persoonlijke planning waar je dit nodig hebt. Met huiswerkbegeleiding van Lyceo hoef je je geen zorgen meer te maken om je huiswerk. Na je laatste les kun je bij ons terecht en zorgen we er samen voor dat het huiswerk af is zodat je thuis lekker kunt ontspannen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Christelijk Lyceum in Delft, zowel van het Molenhuispad als het Hof van Delft. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Lyceo Delft.

Contactgegevens

Molenhuispad 1
2614 GE Delft

Specialisaties

studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht