Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum

Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum

Lyceo Den Bosch – Sint-Janslyceum

Lyceo Den Bosch – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Sint Jans-Lyceum in Den Bosch. Na de laatste les ga je meteen aan de slag bij ons. Wij bieden je een rustige werkplek in de eigen school. Er staat een enthousiast team van begeleiders voor je klaar om je alle hulp te bieden bij het leren. We bieden huiswerkbegeleiding en bijles in Den Bosch aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Bosch

We werken met een team van ervaren en gemotiveerde begeleiders. De begeleiders staan altijd voor je klaar en helpen je met het maken van een planning, het beantwoorden van vragen en oefenen met studievaardigheden. Samen zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op SO’s en proefwerken. Tijdens de pauze is er ruimte om een praatje te maken met de begeleiders en andere leerlingen. We vinden het belangrijk om bij de begeleiding een positieve en fijne sfeer te creëren waar de leerlingen zich op hun gemak voelen.

Ben je benieuwd en mocht je graag meer willen weten, dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op school. Dan kunnen we samen kijken of we iets voor jou kunnen betekenen! Je bent ook van harte welkom om een keer een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Contactgegevens

Sweelinckplein 3
5216 EG Den Bosch

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht