Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Deventer – EHL-de Boerhaave

Lyceo Deventer – EHL-de Boerhaave

Lyceo Deventer – EHL-de Boerhaave

Deventer De Boerhaave – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo De Boerhaave bestaat sinds 2010. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum aan de Herman Boerhaavelaan 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Deventer De Boerhaave staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 057 074 54 83.

Lokalen op school
In het Etty Hillesum Lyceum heeft Lyceo beschikking over een eigen lokaal waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Daarnaast hebben wij ook beschikking over twee lokalen voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Herman Boerhaavelaan 1
7415 ES Deventer

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht