Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Deventer – Het Stormink

Lyceo Deventer – Het Stormink

Lyceo Deventer – Het Stormink

Lyceo Deventer – Het Stormink

Deventer Het Stormink – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Het Stormink bestaat sinds 2012. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Luceum aan de Storminkstraar 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining. Deventer De Boerhaave staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die bij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen waar nodig. Telefonisch zijn wij bereikbaar op  057 074 54 89. 

Lokalen op school
Lyceo Deventer Het Stormink heeft op het Etty Hillesum Lyceum beschikking over twee lokalen: lokaal RB10 en 12. Hier geven we huiswerkbegeleiding en bijles.

Het intakegesprek
Voordat je aan de slag gaat met huiswerkbegeleiding, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de Vestigingsmanager je advies geven over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Storminkstraat 1
7418 GH Deventer

Contactpersoon: Trinke van Dam

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht