Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Deventer – EHL-het Vlier

Lyceo Deventer – EHL-het Vlier

Lyceo Deventer – EHL-het Vlier

Deventer Het Vlier – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo Deventer Het Vlier bestaat sinds 2011. We zijn gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum aan Het Vlier 1. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook studiecoaching, huiswerkklas en faalangsttraining. Deventer Het Vlier staat open voor alle leerlingen uit de omgeving, dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je van harte welkom! 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die hulp nodig hebben met het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071-7900040

Lokalen op school
Op het Etty Hillesum Lyceum beschikt Lyceo over een eigen lokaal waar je met je huiswerk aan de slag kunt. Dit is lokaal Ay, dat zich op de begane grond bevindt. Daarnaast mogen wij ook lokalen gebruiken voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding kan beginnen, worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek. Zo kom je te weten wat Lyceo precies inhoudt en kan de Vestigingsmanager je adviseren over een bij jou passende begeleiding.

Contactgegevens

Het Vlier 1
7414 AR Deventer

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht