Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Dordrecht – Singel 331

Lyceo Dordrecht – Singel 331

Lyceo Dordrecht – Singel 331

Dordrecht Singel 331 – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is in Dordrecht te vinden op de Singel 331, vlakbij de bruisende binnenstad en centraal station. In ons ruime pand is niet alleen ruimte voor huiswerkbegeleiding, maar ook voor bijlessen, basisschoolbegeleiding, coaching en examentrainingen. Daarnaast kunnen wij leerlingen begeleiden door middel van individuele bijles, studiecoaching en pedagogische coaching.

Je kunt direct een intakegesprek aanvragen voor bijles of huiswerkbegeleiding op de Singel in Dordrecht.

Ben je op zoek naar examentraining in Dordrecht? Deze bieden wij elk weekend en elke schoolvakantie aan. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Dordrecht

Onze vestiging zit op een centrale plek en zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit je bijvoorbeeld op het Da Vinci College, Het Johan de Witt-gymnasium of het Wartburg College? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen bij ons aanwezig.

Tijdens onze huiswerkbegeleiding in Dordrecht, bieden we je een rustige omgeving, waarin je met je school of studiewerk aan de slag gaat. Dagelijks is onze Vestigingsmanager aanwezig. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders zetten je op de eerste plaats.  Ze helpen je naar zelfstandigheid en werken aan je studievaardigheden. Natuurlijk willen we dat je goede resultaten haalt, maar het is ook belangrijk dat je goed in je vel zit en zelfvertrouwen krijgt.

Je voortgang is te volgen via ons eigen leerlingvolgsysteem, hierin houden we je ontwikkeling bij. Als je op zoek bent naar bijles in Dordrecht, kan je ook bij ons terecht. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze diensten, dan zouden we graag kennis met je willen maken. Ik ben bereikbaar via e-mail en telefoon. Uiteraard is het ook mogelijk dat je een middag mee komt lopen.

 

Contactgegevens

Singel 331
3311 HE Dordrecht

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht