Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Duiven – Candea College – Locatie Saturnus

Lyceo Duiven – Candea College – Locatie Saturnus

Lyceo Duiven – Candea College – Locatie Saturnus

Lyceo Duiven – Candea College – Locatie Saturnus

Duiven Candea College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is te vinden op het Candea College. We bieden huiswerkbegeleiding aan op zowel de vmbo-vestiging als op de havo/vwo-vestiging. Gewoon in je eigen school dus! Op de Saturnus is de huiswerkbegeleiding en bijles voor havo/vwo te vinden in lokaal 302. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Duiven

Het doel van onze begeleiding is dat jij alle trips en trucs onder de knie krijgt om uiteindelijk zonder ons verder te kunnen. We zijn dus niet alleen bezig met het begeleiden van je huis- en leerwerk, maar helpen jou ook om te ontdekken hoe je het zelf kunt doen. We starten het traject van begeleiding altijd met een kennismakingsgesprek met jou en met je ouders/verzorgers, waarin we samen gaan kijken wat precies je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en wat wij je kunnen bieden. We blikken regelmatig terug op je vooruitgang om te zien hoe ver je bent gekomen en wat onze nieuwe doelen worden. Jouw persoonlijke doelen komen ook, samen met onze weekplanner, in een mapje terecht zodat je er altijd op kunt terugkijken.

Op onze vestiging streven we naar een ‘huiskamersfeer’, waar je prettig kunt werken, maar ook af en toe pauze kunt nemen en een praatje kunt maken om ons alles te vertellen over je leuke of zware schooldag. We willen graag dat je altijd met plezier naar de huiswerkbegeleiding komt!

Contactgegevens

Saturnus 1
6922 LX Duiven

Contactpersoon: Anne van Schaik

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht