Zoek een instituut
Lyceo Elst – OBC

Lyceo Elst – OBC

Lyceo Elst – OBC

Over Betuwe College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Over Betuwe College in Elst verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kom je op de begeleiding, waar een rustige werkplek met enthousiaste begeleiders op je wacht. Toen je startte met de begeleiding hebben we een plan gemaakt om de doelen die jij hebt gesteld samen te kunnen behalen. Iedere week maken we samen een planning die jou duidelijkheid en overzicht geeft. Hierna kan je, met onze ondersteuning, aan de slag met plannen, leren en huiswerk maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Elst

Zodra je start met onze bijlessen of begeleiding bespreken we hoe je er voor staat en waar je heen wilt werken. Hoe we die doelen gaan bereiken zetten we in een plan van aanpak. Je zult zelf aan de slag moeten om die doelen te behalen, maar we hebben een hoogopgeleid team begeleiders klaarstaan die jou kunnen helpen met plannen, verschillende leermethoden, overhoren en vragen over huiswerk.

Het voordeel voor leerlingen van het OBC is dat we gevestigd zijn in de onderbouwlocatie van het OBC Elst en het lijntje naar de docenten is kort, zo kunnen we informatie inwinnen die jou kan helpen om je doelen te behalen.

Leerlingen van andere locaties en scholen zijn ook welkom om deel te nemen aan onze begeleiding.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden nemen we contact op met je ouders over jouw voortgang en eventuele aandachtspunten zodat zij ook betrokken zijn bij jouw ontwikkeling.

Contactgegevens

Bussel 2
6662 VZ Elst

  • 071-7900040
  • www.lyceo.nl/vestigingen/elst/obc/

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht