Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Geldrop – Strabrecht College

Lyceo Geldrop – Strabrecht College

Lyceo Geldrop – Strabrecht College

Huiswerkbegeleiding Geldrop– De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Strabrecht College in Geldrop en biedt hier huiswerkbegeleiding en bijles aan. Bij ons kun je na je laatste les je huiswerk komen maken in een rustige, vertrouwde omgeving. Onze ervaren, enthousiaste begeleiders staan voor je klaar om je te helpen het beste uit jezelf te halen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Geldrop

Onze locatie bevindt zich binnen de school en werken op een prettige manier samen met je docenten en mentor. Door de korte lijntjes die we met hen onderhouden, kunnen wij goed jouw schoolprestaties monitoren en daar waar nodig bijsturen. We zorgen ervoor dat je de juiste studievaardigheden aanleert om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je toetsen. Elke leerling is uniek en heeft zijn eigen behoeftes. Onze begeleiders zullen zich aansluiten op jouw behoeftes. Wij vinden het ook belangrijk dat jij je vertrouwd voelt bij ons. Om die reden werken wij met een vaste groep begeleiders, die jou goed leren kennen. Al je maakwerk wordt bij ons gecontroleerd en je leerwerk wordt overhoord!

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor vragen kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop

Specialisaties

Toetsweek Opvangklas, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht