Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Goes – Ostrea Lyceum

Lyceo Goes – Ostrea Lyceum

Lyceo Goes – Ostrea Lyceum

Goes Ostrea Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd in het Ostrea Lyceum in Goes (locatie Fruitlaan). Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag tijdens de huiswerkbegeleiding. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden.  

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Goes

De huiswerkbegeleiding voor het Ostrea verzorgen wij vanuit locatie Zuid aan de Fruitlaan 3. Op deze manier zijn we gemakkelijk bereikbaar voor leerlingen van het Ostrea. Zit jij op de locatie Bergweg of ‘s-Heer Elsdorpweg? Dan is het voor jou 13 minuten wandelen of 4 minuten fietsen om bij ons te komen.

Aan het begin van onze begeleiding houden we een intakegesprek met jou en je ouder(s). Samen stellen we doelen op, waarmee we aan de slag zullen gaan. Tussentijds kijken we samen, met je ouders en met jou, of het goed gaat met het bereiken van deze doelen. En als het nodig is passen we je doelen aan. We overleggen met je ouders en school zodat de begeleiding aansluit bij jouw behoeftes. Bij het Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Voor vragen kan je contact met de Vestigingsmanager opnemen. Wij kunnen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Fruitlaan 3
4462EP Goes

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht