Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Groningen – CSG Augustinus

Lyceo Groningen – CSG Augustinus

Lyceo Groningen – CSG Augustinus

Groningen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het CSG Augustinus in Groningen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

Bij de start van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld samen met jou en je ouders. Tijdens de huiswerkbegeleiding ga je met deze doelen aan de slag. Tussentijds worden de doelen geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Hierbij staat jouw ontwikkeling voorop!

We maken voor de huiswerkbegeleiding gebruik van een ruim lokaal waardoor je rustig kunt werken zonder gestoord te worden. Voor de bijlessen en eventueel gesprekken wordt er gebruik gemaakt van andere lokalen of gespreksruimtes in de school.

Het team van Lyceo Groningen bestaat uit enthousiaste begeleiders met elk hun eigen kwaliteiten. Door de verschillende achtergrond van de begeleiders is er veel kennis en ervaring aanwezig in het team. Samen met jou wordt er gewerkt aan het plannen en structureren van je leerwerk zodat je overzicht en rust ervaart. Door deze vaardigheden te oefenen word je zelfstandiger en vergroten we je zelfvertrouwen. Voor vragen of een gesprekje kun je altijd bij hen terecht. De Vestigingsmanager leidt het team en de vestiging en onderhoudt contact met de mentoren en andere betrokkenen binnen de school.

Contactgegevens

Admiraal de Ruyterlaan 37
9726GP Groningen

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht