Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Groningen – Kwinkenplein

Lyceo Groningen – Kwinkenplein

Lyceo Groningen – Kwinkenplein

Lyceo op het Kwinkenplein – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Groningen volg je bij Lyceo op het Kwinkenplein. In onze vestiging vind je  rustige werkplekken, zodat je je goed kunt concentreren. De sfeer is gezellig en huiselijk, je bent hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met plannen of vakinhoudelijke vragen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

Je vindt ons middenin het centrum van Groningen, bijna naast de Martinitoren aan het kwinkenplein op de vierde verdieping. We hebben een ruim opgezette locatie met veel mogelijkheden om rustig zelf aan de slag te gaan. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij Lyceo in Groningen gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Hierbij kun je denken aan tips hoe je een tekst goed kunt lezen, hoe je stof beter tot je kan nemen en hoe je hoofd- en bijzaken kunt scheiden. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Contactgegevens

Kwinkenplein 8 -4
9712GZ Groningen

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht