Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haarlem – Claus Sluterweg

Lyceo Haarlem – Claus Sluterweg

Lyceo Haarlem – Claus Sluterweg

Haarlem Claus Sluterweg – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Haarlem verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op de Claus Sluterweg. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Claus Sluterweg in Haarlem. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

We bevinden ons op de eerste verdieping van een prachtig pand (De Houtwachters) in het Haarlemmerhoutkwartier aan de rand van Heemstede. Hier werken we in grote, sfeervolle ruimtes waar veel licht naar binnen komt. Wij verzorgen dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen, remedial teaching en trainingen. Leerlingen van alle scholen en niveaus zijn welkom bij ons voor warme, positieve en professionele ondersteuning. Scholen in de buurt van onze vestiging zijn onder andere: het Coornhert Lyceum, Lyceum Sancta Maria, Haemstede-Barger Mavo, het Eerste Christelijk Lyceum en Atheneum College Hageveld.

Voor meer informatie over de Claus Sluterweg of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

 

Contactgegevens

Claus Sluterweg 309
2012WS Haarlem

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht