Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haarlem – Coornhert Lyceum

Lyceo Haarlem – Coornhert Lyceum

Lyceo Haarlem – Coornhert Lyceum

Coornhert Lyceum Haarlem- De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze vestiging voor huiswerkbegeleiding van Lyceo is gevestigd binnen het Coornhert Lyceum in Haarlem. De school is voor jou een vertrouwde omgeving, waar je je op je gemak voelt. Daarnaast kan je hier werken in een rustige omgeving met een warme en open sfeer. Je bent bij ons van harte welkom om huiswerkbegeleiding en bijlessen te volgen. Doordat onze vestiging zich binnen de school bevindt, onderhouden we korte lijntjes met je docenten en mentor.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haarlem

Wanneer je aangemeld wordt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen met je ouders een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jou een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en je wensen op een rij worden gezet.

Ons team van ervaren en enthousiaste begeleiders staat vervolgens voor je klaar om je te helpen bij het verbeteren van de studievaardigheden, moeilijke vakken, het plannen en om een luisterend oor te bieden, als dit even nodig is voor je. Elke leerling is uniek en kan een ander doel voor ogen hebben. Velen willen cijfers verbeteren, overgaan met een goed rapport of om te slagen! Samen gaan we kijken welk doel het beste bij jou past en waar we mee aan de slag gaan tijdens de begeleiding.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

Contactgegevens

Lyceumlaan 1
2012WT Haarlem

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht