Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haarlem – Houtplein

Lyceo Haarlem – Houtplein

Lyceo Haarlem – Houtplein

Lyceo Haarlem – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is te vinden op Houtplein 7 in Haarlem. Onze vestiging is op maar vijf minuten loopafstand verwijderd van het centrum. Door onze centrale ligging zijn we goed bereikbaar voor de vele leerlingen van verschillende scholen uit Haarlem en omgeving, zoals het Stedelijk Gymnasium, Eerste Christelijke Lyceum, Sancta Maria en Rudolf Steiner. De vestiging heeft een huiselijke en frisse uitstraling, waar leerlingen en studenten zich snel thuis voelen. De vestiging op de Houtplein biedt niet alleen huiswerkbegeleiding in Haarlem en bijles, maar wij bieden ook basisschoolbegeleiding, bijles voor studenten en examentraining in Haarlem voor middelbare scholieren aan.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haarlem

We werken in een rustige en vooral prikkelarme omgeving met een team van ervaren begeleiders. De begeleiders ondersteunen je bij het maken en leren van je huiswerk, maar ook met de planning, inhoudelijke vragen en bieden je zoveel mogelijk structuur. Ze helpen je met het eigen maken van studievaardigheden, zodat je ook werkt aan je zelfstandigheid. Hier zal je de rest van je schoolcarrière iets aan hebben! We stellen met je ouders je persoonlijke doelen vast bij de start van de begeleiding en passen deze indien nodig bij.

Mocht je vragen hebben over een van onze diensten, kan je altijd contact opnemen via de e-mail of telefoon. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ben je nieuwsgierig hoe het er hier aan toegaat of wil je graag langs komen? Je bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze begeleiders en meer informatie te ontvangen over onze diensten. Graag tot dan!

 

Contactgegevens

Houtplein 7
2012DD Haarlem

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, StudieKeuzeAdvies, Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining

bel mij terug stuur instituut bericht