Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haarlem – Het Schoter

Lyceo Haarlem – Het Schoter

Lyceo Haarlem – Het Schoter

Haarlem Schoter Scholengemeenschap – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding Haarlem is gevestigd op scholengemeenschap Het Schoter. Deze vestiging ligt in Haarlem Noord; aan de Sportweg, tegenover het Haarlemstadion. Door deze ligging zijn we goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen uit Haarlem en omgeving. De vestiging heeft een rustgevende uitstraling en er heerst een ontspannen sfeer, waardoor je je snel thuis voelt. Je kan direct na je laatste les beginnen. Op deze vestiging worden, naast huiswerkbegeleiding, ook bijles en coaching aangeboden.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Onze huiswerkbegeleiding Haarlem

Op onze vestiging werk je in een prettige, rustige omgeving. Het team van ervaren begeleiders met vakinhoudelijke kennis zorgt ervoor dat je je kan focussen en concentreren. Je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding. Daarnaast houden de begeleiders zich bezig met het aanleren van relevante leerstrategieën, plannen en het ‘leren leren’.  Duurzame studievaardigheden dus! Zo is er minder stress, krijg je meer vrije tijd en meer zelfvertrouwen. Lyceo werkt samen met het Schoter en heeft daardoor contact met jouw mentoren en docenten. Zo kunnen wij de begeleiding goed afstemmen op jouw behoeften. Wanneer ze naar huis gaan is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning. De huiswerkbegeleiding zorgt voor rust!

Kom gerust langs

Heb je vragen over de huiswerkbegeleiding of ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Dan horen we dat uiteraard graag. Je kan altijd even langslopen of ons telefonisch of per mail bereiken. We kunnen dan een vrijblijvende afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Contactgegevens

Sportweg 9
2024CN Haarlem

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht