Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haarlem – Van Nesstraat

Lyceo Haarlem – Van Nesstraat

Lyceo Haarlem – Van Nesstraat

Lyceo Haarlem – Van Nesstraat

Huiswerkbegeleiding in Haarlem in de Van Nesstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Haarlem Noord heeft Lyceo een vestiging in de Van Nesstraat, waar wij sinds 2008 huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Haarlem? Dan kan je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hiernaast ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties die dichtbij jou in de buurt zitten? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen waar nodig. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 023-5261117

Centrale locatie
Lyceo Haarlem zit om de hoek bij het Mendelcollege, het Schoter en Bibliotheek Zuid Kennemerland. Hier is een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast zijn er twee lokalen beschikbaar voor het geven van bijles.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, komen jij en je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo voor jou kan betekenen en kan de vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Van Nesstraat 80
2024DR Haarlem

Contactpersoon: Nick Hagen

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht