Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Haren – Harens Lyceum

Lyceo Haren – Harens Lyceum

Lyceo Haren – Harens Lyceum

Haren – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is gevestigd op het Harens Lyceum te Haren. Na je laatste les ga je meteen bij ons aan de slag. Omdat wij ons binnen de school bevinden, kunnen wij gemakkelijk met docenten overleggen om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. We bieden je een rustige werkplek in een vertrouwde omgeving, waar je zowel huiswerkbegeleiding als bijles kan volgen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Haren

Bij Lyceo vinden wij het belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is. We benaderen je vanuit positiviteit; wij helpen je geloven in jezelf en door te zetten op lastige momenten. Vanzelfsprekend kun je altijd met je vragen bij ons begeleidersteam of de Vestigingsmanager terecht. Dit team ondersteunt je bij het maken van planningen en beantwoorden je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je studievaardigheden om je zelfstandigheid te vergroten.

We zien elke leerling als een uniek persoon en zullen de begeleiding dan ook aansluiten op jouw behoeftes. We hebben regelmatig contact binnen de school, om bijvoorbeeld bij je docent een toets op te vragen en deze samen in te kijken of om met je mentor te praten over je voortgang. Daarnaast houden we je ontwikkelingen bij in een online logboek, zodat je ouders ook kunnen zien hoe de begeleiding verlopen is. Je resultaten op school zullen verbeteren, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Met de handvatten die we je bieden zal je op den duur zelfstandig je huiswerk op een prettige manier kunnen maken.

Voor vragen kan je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

Kerklaan 39
9751NL Haren

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht