Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Heemstede – Zandvoortselaan

Lyceo Heemstede – Zandvoortselaan

Lyceo Heemstede – Zandvoortselaan

Huiswerkbegeleiding in Heemstede aan de Zandvoortselaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Heemstede heeft Lyceo sinds 2012 een vestiging aan de Zandvoortselaan in een voormalig woonhuis, waardoor de vestiging een huiselijke sfeer kent. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Heemstede? Dan kan je bij ons terecht! Wij bieden hier ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen met je huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar met het nummer 023 529 70 31

Centrale locatie
Omdat Lyceo Heemstede om de hoek van station Heemstede-Aerdenhout gevestigd is, zijn wij goed bereikbaar voor veel leerlingen uit de regio. Daarnaast liggen wij op fietsafstand van het Sancta Maria Lyceum, Coornhert Lyceum, Haemstede-Barger VMBO, Atheneum College Hageveld, Eerste Christelijke Lyceum, Rudolf Steiner College en Montessori College Aerdenhout.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd om op intakegesprek te komen. Zo weer je wat Lyceo precies is en kan de Vestigingsmanager je goed adviseren over de begeleiding die bij jou past.

Contactgegevens

Zandvoortselaan 99
2106CL Heemstede

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht