Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Heerde – De Noordgouw

Lyceo Heerde – De Noordgouw

Lyceo Heerde – De Noordgouw

Heerde De Noordgouw – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo bevindt zich in Heerde in het Christelijk College de Noordgouw. Als leerling van deze school kun je hier onder andere terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Door het bieden van persoonlijke begeleiding stimuleren wij je om het beste uit jezelf te halen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Heerde

Op de Noordgouw vinden we het belangrijk dat je de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. Daarom maken we samen een plan om toe te werken naar de doelen die jij graag wilt behalen. De professionele begeleiders zorgen ervoor dat je rustig kunt werken en bieden jou de hulp die je nodig hebt om naar je doelen toe te werken. We zorgen er samen voor dat je effectief gaat leren en je goed voorbereid bent voor toetsen. Hierdoor heb je meer rust en heb je vaak thuis voldoende tijd om te ontspannen. Bovendien streven we naar betere resultaten, meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid in het maken en leren van je huiswerk. We vinden het belangrijk om goed contact te houden met je ouders en docenten zodat je, je van alle kanten gesteund voelt en we met zijn allen naar dezelfde doelen toe werken. Via ons online leerlingvolgsysteem kunnen je ouders meelezen met je vorderingen bij de begeleiding. Door deze nauwe samenwerking weten we continu hoe goed je op weg bent om je doelen te halen en kunnen het plan aanpassen waar nodig. Ook je docenten helpen ons hier in mee door aan te geven welke vakken moeilijk voor jou zijn en wat er bijvoorbeeld niet goed ging op die lastige toets. Hier kunnen we dan tijdens de begeleiding extra naar kijken om te zorgen dat dit de volgende keer beter gaat.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Loop dan even langs of neem contact met ons op via de e-mail of telefoon. Graag nodigen we je dan uit om kennis te maken en te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Noordgouw in Heerde.

 

Contactgegevens

Eperweg 34 a
8181EW Heerde

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht