Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Hoofddorp – Haarlemmermeer Lyceum

Lyceo Hoofddorp – Haarlemmermeer Lyceum

Lyceo Hoofddorp – Haarlemmermeer Lyceum

Hoofddorp – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijles. Omdat we in je eigen school aanwezig zijn, kan je meteen doorlopen na je laatste les. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Hoofddorp

Op een doordeweekse dag na je laatste les gelijk naar pianoles, gevolgd door de sportclub. Je schoolwerk schiet er bij in, daar is te weinig tijd voor. De docent baalt dat je het huiswerk niet gemaakt hebt en zelf vind je het niet leuk dat je niet goed kan leren voor Frans. Dat vak vind je toch echt lastig! Bij de huiswerkbegeleiding zorgen we ervoor dat jij het overzicht terugkrijgt en al je werk op tijd af krijgt. Als het moet leren wij je ook de beste keus maken voor jezelf!

Lyceo biedt hoogwaardige begeleiding, specifiek gericht op jou! De begeleiders uit ons enthousiaste team weten dat iedere leerling uniek is en sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw leerbehoeften. De begeleiding vindt op school plaats en de groepen zijn klein. Dat is zeker prettig. Heb je een bijles, dan zijn deze altijd 1-op-1 gericht. Tijdens de pauze is er tijd voor een praatje met elkaar. Een ontspannen sfeer is namelijk belangrijk om met plezier te leren. Bij de huiswerkbegeleiding wordt contact gehouden met ouders en mentoren om jouw voortgang te bespreken, want een goede communicatie zorgt uiteindelijk voor betere resultaten. We geven jou de handvatten om uiteindelijk zelfstandig te leren plannen, leren en werken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop een keertje langs ons lokaal! Je kan ook contact opnemen via telefoon of e-mail.

Contactgegevens

Baron de Coubertinlaan 2
2134CG Hoofddorp

Specialisaties

Het Lyceo examenjaar, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht