Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Hoorn – Werenfridus College

Lyceo Hoorn – Werenfridus College

Lyceo Hoorn – Werenfridus College

Lyceo Hoorn – Tabor College Werenfridus

– De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Sinds 2011 heeft Lyceo in Hoorn een vestiging op het Tabor College, afdeling Werenfridus, in De Keijzerstraat. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Hoorn? Dan ben je bij ons van harte welkom! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij examentrainingen. Benieuwd welke locaties bij jou in de buurt zijn? Klik dan hier.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Tabor College Werenfridus.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn doordeweeks van maandag t/m vrijdag geopend van 14.15 tot 18.00 uur. In het weekend zijn wij gesloten. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 022 974 53 95

Lokaal op school
In het Tabor College, afdeling Werenfridus heeft Lyceo beschikking over een eigen ruimte waar je in alle rust je huiswerk kunt maken.

Het intakegesprek
Voordat je met huiswerkbegeleiding begint, kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet je wat Lyceo voor jou an betekenen en kan Alice een persoonlijke plan van aanpak voor je samenstellen.

Contactgegevens

De Keyzerstraat 1
1624BX Hoorn

Specialisaties

Faalangsttraining, Huiswerkklas, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht