Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Kampen – Ichthus College

Lyceo Kampen – Ichthus College

Lyceo Kampen – Ichthus College

Lyceo Kampen – Ichthus College

Ichthus College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Ichthus College in Kampen kun je bij Lyceo terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Binnen een prettige en vertrouwde omgeving kan je na schooltijd bij ons aan de slag om je huiswerk te maken en te leren voor toetsen. Daarbij word je ondersteund door enthousiaste begeleiders die samen met jou ervoor willen zorgen dat jij je kwaliteiten op het gebied van studievaardigheden ontdekt, verder ontwikkelt en blijft inzetten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Kampen

De huiswerkbegeleiding en bijlessen worden binnen de school uitgevoerd. Hierdoor hoef je niet naar een andere locatie en kunnen we gemakkelijk contact onderhouden met de mentoren en docenten. Nauw contact onderhouden met ouders is een speerpunt voor ons. Dit doen wij door verschillende momenten in het jaar contact te leggen met ouders om de voortgang te bespreken. De voortgang kan ook gevolgd worden door ons leerlingvolgsysteem, waarin we bijhouden hoe het bij ons met je gaat.

Voorafgaande aan de huiswerkbegeleiding zal er een intakegesprek met jou en je ouders plaatsvinden. Hierdoor gaan we samen kijken wat er momenteel al goed gaat en waarin jij je nog verder kunt ontwikkelen. Tijdens de huiswerkbegeleiding ga je leren op welke manier je het beste kunt plannen en welke studievaardigheden bij jou passen om de verschillende leerstoffen eigen te maken. Je hoeft dit gelukkig niet alleen te doen, want we hebben hoogopgeleide en gemotiveerde begeleiders die jou hierin zullen ondersteunen en begeleiden. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je rustig je huiswerk maken of leren voor een toets, maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor ontspanning.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe wij jou kunnen helpen in het zetten van de volgende stap? We maken graag met jou en je ouders een afspraak op school voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kom gerust een keer meelopen bij onze huiswerkbegeleiding waardoor we je meer kunnen laten zien van onze vestiging!

Contactgegevens

Jan Ligthartstraat 1
8265CJ Kampen

Contactpersoon: Charlotte Steenaerts

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht