Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Kesteren – Pantarijn

Lyceo Kesteren – Pantarijn

Lyceo Kesteren – Pantarijn

Lyceo Kesteren – Pantarijn

Kesteren Pantarijn – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Kesteren verzorgt Lyceo de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Pantarijn. Allemaal binnen de muren van je eigen school. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Kesteren

Samen met de leerlingen in de huiswerkbegeleiding wordt er elke dag gewerkt in een prettige sfeer. Er wordt hard en geconcentreerd gewerkt, maar er is ook tijd voor een praatje en een lach. Samen maken we er elke keer weer een nuttige maar ook gezellige middag van. Onze huiswerkbegeleiders werken samen met de leerlingen aan het verbeteren van een aantal vaardigheden zoals; het plannen en organiseren van schoolwerk in combinatie met andere belangrijke activiteiten in het leven van de leerling. Ook wordt er geholpen bij het leren en begrijpen van moeilijke opdrachten. En als er een toets gepland staat, zal de huiswerkbegeleider de leerling begeleiden in het leren van de stof.

Lijkt het jou een fijn idee om na school samen te werken aan huiswerk? Zodat het huiswerk af is, toetsen op tijd geleerd zijn om daarna met een gerust gevoel naar huis te kunnen gaan, dan zien wij jou graag verschijnen bij de huiswerkbegeleiding!

In overleg met jou en je ouders maken we vooraf en tussentijds, afspraken om de begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Contactgegevens

Vicuslaan 2
4041ZA Kesteren

Contactpersoon: Ruby Keijman

Specialisaties

huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht