Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College

Lyceo Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College

Lyceo Krimpen aan den IJssel – Krimpenerwaard College

Krimpen aan den IJssel Krimpenerwaard College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Krimpen aan den IJssel heeft Lyceo een vestiging in het Krimpenerwaard College. Zit jij op het Krimpenerwaard College en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dan kan je hier terecht! Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land geven wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties dichtbij jou in de buurt? Klik dan hier.

Let op: deze vestiging is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Krimpenerwaard College.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra hulp en aandacht kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn met de telefoon te bereiken via het nummer 010-3035442

Lokalen op school
Op het Krimpenerwaard College heeft Lyceo beschikking over twee vaste lokalen waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven, vlakbij de docentenkamer. Daarnaast zijn er kleinere flexruimtes beschikbaar voor persoonlijke gesprekken en coaching.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding worden jij en je ouder(s) uitgenodigd voor een intakegesprek. Zo weet jij wat Lyceo is en kan de Vestigingsmanager je adviseren over de begeleiding die goed bij jou past.

Contactgegevens

Groene Wetering 1
2922CX Krimpen aan den IJssel

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht