Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Leiden – Da Vinci College

Lyceo Leiden – Da Vinci College

Lyceo Leiden – Da Vinci College

Leiden Da Vinci College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In de Kagerstraat in Leiden is Lyceo vanaf 2018 gevestigd in het Da Vinci College. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Leiden? Dan ben je bij ons van harte welkom! Ook als je niet op het Da Vinci College zit, kun je hier terecht voor begeleiding. Op deze locatie bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 3031 537

Lokalen op school
Op het Da Vinci College heeft Lyceo beschikking over twee vaste lokalen: lokaal B06 en B08. In één daarvan geven we huiswerkbegeleiding. Het is een licht, groot lokaal op de begane grond.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek, zodat jij weet wat Lyceo voor jou kan betekenen en de Vestigingsmanager je kan adviseren over de begeleiding die bij je past.

 

Contactgegevens

Kagerstraat 7
2334CP Leiden

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht