Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Leiden – Hoge Rijndijk

Lyceo Leiden – Hoge Rijndijk

Lyceo Leiden – Hoge Rijndijk

Huiswerkbegeleiding in Leiden aan de Hoge Rijndijk – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Aan de Hoge Rijndijk in Leiden vind je Lyceo Leiden Rijndijk, waar wij al ruim zeven jaar leerlingen helpen. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Leiden? Dan ben je bij ons van harte welkom! Daarnaast bieden wij op deze vestiging ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Op veel locaties in het land organiseren wij ook examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken van hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 513 72 12.

Centrale locatie
Lyceo Leiden Rijndijk ligt aan de overkant van het Bonaventuracollege Burggravenlaan, op fietsafstand van het Vlietlandcollege en Da Vinci Lammenschans.

Het intakegesprek
Voordat je van start gaat met huiswerkbegeleiding kom je samen met je ouder(s) op intakegesprek, zodat jij weet wat Lyceo voor jou kan betekenen en de Vestigingsmanager je kan adviseren over de begeleiding die bij je past.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Mijn beide zoons krijgen sinds een aantal jaar bijles van Lyceo op de vestiging Hoge Rijndijk in Leiden. De vestigingsmanager werkt zeer kundig en efficiënt. Ook is de communicatie bijzonder sterk, zowel naar ons als ouders toe als naar onze kinderen, en zowel schriftelijk als mondeling. Er wordt altijd meegedacht over wat de juiste aanpak is bij onze kinderen en dat is heel fijn omdat dit voor iedere leerling anders is. Ook nu nog hebben mijn zoons veel profijt van de lessen en de manier waarop ze worden begeleid en de kwaliteit van de personen waarvan ze bijles krijgen. De rapportages die wij als ouders na afloop van elke les ontvangen zijn ook zeer helder. Kortgezegd: een dikke 10. Ik kan echt niks negatiefs verzinnen.”

Edward Rikkert de Koe (vader van twee zoons met bijles)

 

Contactgegevens

Hoge Rijndijk 114
2313KM Leiden

Specialisaties

Faalangsttraining, Basisschool Begeleiding, Huiswerkklas, Brugklas training, studiecoaching, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht