Zoek een instituut
terug naar zoekresultaten
Lyceo Leiden – Leonardo College

Lyceo Leiden – Leonardo College

Lyceo Leiden – Leonardo College

Leiden Leonardo College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt op het Leonardo College passende begeleiding voor de leerlingen. We ondersteunen leerlingen die extra hulp kunnen gebruiken bij het leren, maken, plannen en organiseren van hun schoolwerk. Dit doen wij in de vorm van huiswerkbegeleidingbijlessen en examentraining in Leiden. Op een rustige locatie in school bieden wij je de ideale plek om je te kunnen concentreren en samen met onze begeleiding toe te werken naar het beste resultaat. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou en je ouders hoe we je het beste kunnen ondersteunen en hoe we dit het beste kunnen inplannen in je rooster. Zo houd je thuis genoeg tijd over voor je hobby’s of sport. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is er regelmatig persoonlijk of e-mailcontact met de mentoren en teamleiders. Omdat de huiswerkbegeleiding op school wordt gegeven zijn de lijntjes met de docenten kort. De docenten denken graag mee over de ondersteuning die bij jou past. Zo kunnen we de begeleiding precies laten aansluiten op je behoeften.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles, kan je contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. Naast de huiswerkbegeleiding en bijlessen bieden we op het Leonardo College ook coaching en examentrainingen.

Met de huiswerkbegeleiding van Lyceo op het Leonardo College hoef je je geen zorgen te maken over je prestaties. Met de ondersteuning die wij op school bieden, werken we toe naar zelfstandigheid en goede resultaten. Kom gerust eens langs voor meer informatie!

Contactgegevens

Telderskade 48
2321TE Leiden

Specialisaties

Basisschool Begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles

bel mij terug stuur instituut bericht